teisipäev, 25. mai 2010

Offenburg

Sel aastal oli suur tahtmine lõpetada võitjaga samal ringil, aga paraku see ei õnnestunud. Ring on suhteliselt lühike, kiire ja enamasti singeltrack. Sõita tuli stardiring+ 7 ringi. Mina sain kirja strardiringi ja viis ringi ja protokoli märgiti kohaks 112. Kokku oli stardis u 230 sõitjat. Kogu nädalavahetuse oli väga hea ja soe ilm, suurt tähelepanu nõudis piisav vedelike tarbimine. Tuurist oli kenasti taastunud ja minek oli parem kui mõned nädalad tagasi Belgias. Kahjuks ei läinud ka seekord sõidu algus teravamate elamusteta, kahel korral õnnestus vältida kukkumist, aga seda kohtade kaotamise hinnaga. Rada oli peaagu täiesti kuiv, mõned üksikud niisked kohad. Endale tundus justkui sujunuks esimene ring paremini kui varasematel aastatel- seismist ja jalutamist oli nagu vähem. Sõidu käigus hakkas tedmata põhjustel pükste õmblus hargnema(see, millega „pampers“ pükste küljes) ja pärast sõitu vaatasin, et kogu kassett oli seda niiti täis. Sel nädalavahetusel stardin Itaalia xc seeria järjekordsel etapil.

1 kommentaar:

  1. Mida teevad esimesed paremini, kui sina, et kaotus suhteliselt suureks kujunes? On see talendikus või töö? Kui reaalne see on, et mõne aasta pärast jaksad esimestega kaasa sõita?

    Kui aega saad ja viitsid, siis võiksid lähemalt ja põhjalikumalt kirjutada oma treeningutest ja võistlusteks valmistumisest. Huvitav oleks lugeda kui palju kõvad MTB ässad trenni teevad, millise intensiivsusega, maanteel või metsas? Tehnikatreening?

    Kindlasti oleks harrastajatel hea lugeda ka varustusest millega sõidetakse. Miks on üks või teine jupp parem ja mida ässad eelistavad.

    Edu!

    VastaKustuta