laupäev, 27. aprill 2013

Tabiano

Täpselt nagu aasta eestki toimus 25. aprillil(riiklik püha) võidusõit Tabianos, mis oli taaskord ka regiooni meistrivõistluseteks. Sõidu pikkuseks kaks ringi ja 3/4 rajast oli kuiv ka kiire aga see 1/4 väga porine ja libe. Üks lõik, kus ohtralt sõidujooni sisse sõidetud ning siis mingit hetk need kõik ära kuivanud ja nüüd jälle vesi peal. Tükk tegemist, et esimene ja tagumine ratas samasse soonde saada ning lisaks palju negatiivse kaldega kurve. Pinnas oli savine ja seega jäi eriti kerge vaevaga igale poole kinni.
Umbes pool esimesest ringist sõitsin koos paari sõitjaga aga siis tekkis sobiv hetk natuke tempot tõsta ning teised kaasa ei tulnud ja ülejäänud distantsi sõitsin soolot.
Kõige olulisem oli hea trenni teha ja uut ratast testida. Nimelt sai siis päev varem valmis uue sram xx1 grupiga  ht. Lisaks sellele näppisid BSC mehed ka amordi kallal, mille tulemusel on suurenenud amordi reguleerimise võimalused. Mitte, et nüüd oleks rohkem nuppe mida keerata või vajutada, vaid olemas olevad asjad said täiustust. Täitsa uhiuued on ka carbon pöiaga sram rise 60 jooksud, mis on külgsuunas jäigemad kui kõik teised jooksud, mida varem kasutanud olen. Esialgne tagasiside on otsast lõpuni positiivne. Sram xx1 on vähemagi kahtluseta revolutsiooniline toode.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar