teisipäev, 5. aprill 2016

Kamptal Klassik

Juba 25. korda toimus see Kamptal Klassik nimeline võidusõit. Mina osalesin kõigest teistkordselt ja eelmine kord jääb mitme aasta taha.
Stardis oli kokku 90 ratturit ja stardiringi järgselt sõidu eesotsas 12 ratturit. Paari ringiga läbimise järgselt oli järel veel neljaliikmeline juhtgrupp ja kuniks siis kaks ringi enne lõppu olin ainult koos Gigeriga võidu eest võistlemas. Rajal olnud kahest tõusust pikema ehk esimese lõpus sai ta väikese edumaa sisse, mida ma enam tagasi teha ei suutnud. Vahe ei olnud suur ja püsis ta püütavas kauguses kuni teise tõusu lõpuni, sealt edasi mõned sajad siledat ja viimane laskumine. Siledale jõudes oli küll selge, et enam ainult sõiduga ei püüa aga laskumise tulin veel hooga ära ja peale seda võtsin kergemalt ning niiviisi siis olingi teisena finishis.
Kuigi tahtsin olukorda arvestades seda sõitu väga võita, jäin muus osas väga rahule. Koostöö treener Karmeniga on siiani väga hästi kulgenud ja üks ülioluline asi, mida on õnnestunud märgatavalt parandada on start. Ehk siis see esimene osa sõidust, kui tuleb pingutada anaeroobse tsooni kõige kaugemates kaugustes.
Rohkem pilte, linke jne infot saab minu avalikult fb lehelt, mille sisu nägemiseks pole vaja ennast registreerida ega mingisuguseid välju täita: https://www.facebook.com/martinlooracing


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar