laupäev, 12. juuni 2010

Pariis

Neljapäeval sadas terve hommiku uduvihma, mis lõppes umbes tund enne starti. Siiski ei muutnud see rada mülkaks ja enamus ringist sai sõita. Üks loll koht muidugi oli- värav, millest mahtus korraga läbi üks rattur ning sellele järgnev lühike trepp. Peale seda ümberringi tühjus. Rada oli profiililt ja tehniliselt lihtsam kui teisipäeval. Ringide arvu vähendati kahe võrra. Polnud head minekut ega tunnet ning parandasin paari koha võrra oma positsiooni sõidu jooksul. Viimasel ringil hakkas tugevat vihma sadama. Lõpetasin 15. Peale sõitu asjad bussi ja järgmisesse majutusse.
Viies etapp oli väga cyclo crossi moodi, vahe selles et sõiduaeg 2x pikem. 10x5,3km ja mitu lühikest ja järsku tõusu. Üks mudasem lõik oli ka, mis kulges piki mäekülge. Paar tundi enne starti oli see väga raskesti läbitav isegi peenikese mudakummiga. Ilm ilus ja päikesepaisteline, selle tulemusel hakkas rada kiiresti kuivama. Kuna see lõik moodustas nii väikese osa kogu rajast siis polnud mõtet mudakummiga starti minna. 75% rajast murul. Stardist sain hästi minema ja kogu sõidu hea enesetunne. Eelviimasel ringil puterdasin paaris kohas, mille tulemusel kaotasin üliväärtuslike sekundeid. Lõpetasin 9. aga reaalne olnuks ka 2-3 kohta eespool.
Täna sarnane rada eilsega, aga rohkem pikkasid sirgeid. Seekord oli tüüpiline xc start- tõus. Start hea ning jalg samuti, kuni teisel ringil sain 3-4cm lõike esikummi. Plöra sellist asja parandada ei suuda ning tuli pool ringi läbida, et uus jooks alla saada. Ring varem samas kohas juhtus argentiinlasest tiimikaaslasega täpselt seesama. Kolmandal ringil jõudsin talle järele ja kogu ülejäänud sõidu rügasime koos. Jube kahju oli, et tehniline ebaõnn sõidu rikkus. Enesetunde põhjal oletan, et suutnuks täna enamat kui eile. Koht 17, üldarvestuses sälitasin 13. koha ja ka u23 vanuseklassis 5. koha. 12. koht on 36 sekundi kaugusel ja selle tagasi tegemiseks on homme 4,2km.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar