neljapäev, 14. märts 2013

Rovereto

Teine selle hooaja võidusõit tehtud või nagu tiimi nimetatakse- teine test. Nädalas sees sadas päris palju vihma ja rada oli pehme ja mõned mudased lõigud ka. Otsustasin proovida Rubena rehvi, mis tootja sõnul peaks sobima pori, muda ja märgade oludega. Päike, soe ilm ja eelnevad sõidud kuivatasid rada väga edukalt ning juba esimesel ringil oli selge, et vale rehvivalik sai tehtud. 3/4 ajast oli rataste all nätske pind, mis justkui kõik need nublud endasse imes, korraks mõtles ja siis edasi liikuda lasi. Pooleteist ringi püsisin esimestega enam-vähem koos aga siis jõudis kohale, et niiviisi lõpuni ei kesta kindlasti. Järgmised 2,5 ringi oli väga raske ja mõtlesin korduvalt isegi boksi keeramise peale. Teatud põhjustel, oleks jooksude vahetus võtnud liiga kaua aega ja seega ei hakanud sellega jamama. Veidi enne viimase ringi algust nägin, et eelmistel ringidel minust möödunud sõitjad polegi väga kaugele jõudnud ning üritasin olukorras maksimumi võtta. Sain mööda koguni 3 sõitjast ja lõpetasin üldkokkuvõttes viiendal kohal ja eliidi arvestuses neljas. Noh ja isegi poodiumil sain tänu sellele viimase ringi pingutusele.
Need kaks sõitu on veidi testi moodi olnud küll, sest mõlemal korral on proovitud mitmeid uusi asju. Tegelikult jätkub see kindlasti veel mõnda aega, sest uusi asju tekib endiselt veel juurde. Mitmed neist on ka erinevatel põhjustel käsitöö/custom värk ja alati ei toimi/kesta kohe nii nagu peaks.
Tagasi külgekruvitud sai ka ketihoidja ja spets hammakas, sest xx1 saabumist peab veel veidi ootama ning eks ole üht koma teist veel puudu hetkel. Siiski, vähemalt aprillis alguseks peaks uue srami sarjaga monteeritud big9 valmis olema.
Nüüd siis kaks nädalat Iisraelis ja plaan osaleda kolmel uci võistlusel, soojades oludes treenida ja lihtsalt ilusat ilma nautida.

Kes seda paljuks ei pea, võiks nendele kolmele küsimusele vastata.
https://docs.google.com/forms/d/1ch3bkeyewEvaxu_i9ixAU5BpFg9F3GHcxCKH0yxLxUM/viewform

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar