esmaspäev, 6. juuni 2016

Oslo s2

Selle hooaja esimese poole lõpetasin kolmepäevase uci s2 tuuriga Norras. Väga lühikeste ja intensiivsete etappidega võidusõidu kokkuvõttes saavutasin kolmanda koha.
Hakkas pihta võistlus 2km pikkuse eraldistardiga, kus jagasin 5ndat kohta. See oli tegelikult väga oluline etapp, sest anti lisaks hulk boonussekundeid- võitjale lausa 60.
Teisel päeval xco sõit 6,3 km ringil, kus tehnilised metsalõigud vaheldusid kruusalõikudega. Tõusumeetreid ringi peale palju ei tulnud ja seega ka keskmine kiirus oli suur. Mõlemad etapid olid minu jaoks rasked, sest tundsin väsimust ning suurim tagasilöök tuligi sellel teisel etapil, kus sai kirja küll kolmanda aja aga kaotasin esimesele kahele palju. Teise ringi lõpus ei jaksanud enam esimese kahe tempos sõita ja jäin maha. Reaalselt kadus ka sellega võimalus puhtalt sõiduga kokkuvõttes kõrgemale tõusta. Siiski tundsin end pühapäeval märgatavalt paremini ja liikumine oli kergem. Viimane etapp oli "short track", kus kaks esimest ringi oli veidi rohkem pusimist Wengeliniga, aga kolmandal ringil sain tal otsustavalt eest minema ja etapi ma võitsin. Kokkuvõttes siis kolmas koht Fagerhaugi ja Wengelini järel.
Pilte: https://www.facebook.com/martinlooracing/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar