esmaspäev, 9. märts 2015

Sunshine Cup #2 Amathous

Võistlejaid stardis oli üksjagu vähem kui mitmepäeva üritusel. Stardinumber oli väga hea ja ega ka stardil endal miskit häda polnud. Sõit aga ei läinud nii nagu tahtnuks. Polnud head tunnet ja juba algusest peale oli üks kannatamine ja vaevaline minek. Esimese võistluse järgselt oli parajalt ka väsimust, kuid ettepoole vaatavalt ei tundunud ka arukas hetke olukorda mitte ärakasutada st. heas kliimas nädala jagu korralikult trenni teha. Ja tagasihoidlikum minek ei olnud niivõrd ootmatu üllatus, kui pigem väike pettumus lõpptulemuse näol, sest oli hea võimalus korralik kogus uci punkte saadaval. Lõpetasin ju alles 13ndana. Rada ise polnud ka kergemate killast- 200m tõusu ringi kohta, kitsas, väga kivine, tehniline.
Mind aitasid Küprose tuuril rajaääres Superior Brentjens tiimiliige Maksym Gavrylenko ja sel pühapäeval SCS Racing tiimi võidusõitja Matthias Wengelin.
Järgmiseks on kavas väisata Californiat, et osaleda kahel US Cup etapil. Pärast seda oleks väga tore alustada võistlemisega ka Euroopas aga eks ole näha kui palju ja mis mahus seda teha saan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar