esmaspäev, 8. veebruar 2016

Salamina esimesed C1 sõidud

Spark ja uued sram rise jooksud.
Kreeklased on veebruari mitu mitu võidusõitu mahutanud ja toimuvad nad kõik samas piirkonnas- Salamina saarel. Algas kogu võistlusprogramm kahe järjestikuse C1 sõiduga. Mõlemal korral ettenähtud seitse 5km pikkust ringi.
Esimene sõit oli ka mulle esimeseks võistluseks üle pika aja ja ootasin suurema huviga, et kuidas sügisel ja talvel tehtud treeningud on mõjunud. Laupäevase sõidu algul tuli esikaheksaga väike vahe sisse tõusul ja järgmised 3 ringi sai kõvasti proovitud aga järele enam ei saanud, vahe püsis sama. Viiendal ringil läks endal raskeks ja kaotus hakkas järjest kasvama iga ringiga, mõned kohad andsin samuti ära. Lõpetasin 9ksandana. Olin päris kindel, et homme on parem minek.
Pühapäeval läkski edukamalt ja oli raske ja selline tunne ka, et võistlen. Algusest peale olin esimeses pundis, kolm ringi püsisid 9 sõitjat koos. Viiendal ringil läks suuremaks tempo tegemiseks ja grupp lagunes laiali. Veel viimasele ringile minnes oli kolmas koht 20 sekundis kaugusel. Sel korral kuuendast kohast siiski kõrgemale ei suutnud tõusta.
Reedel stardib kolmepäeva uci s1 tuur, mis ühtlasi toob ka Salamina saarele rattureid ja tiime juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar