kolmapäev, 17. veebruar 2016

Salamina S1 tuur

Kolmepäevane tuur algas 8,9km pikkuse eraldistardiga. Rada oli peamiselt ülesmäge, väga kivine ja koos kahe lühikese laskumisega, kus tuli ka hooga juurde vändata. Sõit läks hästi ja ilma vigadeta, kirja läks kuues aeg(vahed olid alla minuti)
Teisel päeval võistlesime samal xco rajal nagu nädal tagasi. Seekord läks start kehvalt ja pidin kiirelt kaotatud aja tagasi tegema. Teise ring alguseks jõudsin esimesse punti järgi. Sõit oli väga intnesiivne ja kuni viimase ringini olin väikeses grupis, mis võistles kohtadele 4-8. Kuidagimoodi sõidu käigus oli triggerit kinni hoidev polt lahti tulnud ja eelviimase ringi lõpus lendas see  minema. Mõnisada meetri jäi puudu boksidest, kus oleks saanud kiirelt t25 torxi haarata ja asja korda sättida. Sõitsin siis viimase ringi vahetajat käes hoides ja sättisin seda siis vastavalt sellele, kas oli tarvis käiku juurde või alla vahetada. Viimasel laskumise eel läks keerukaks, sest ei jõudnud kõike nii kiiresti teha, et pundis edasi püsida ja ka laskumisel polnud võimalik päris nii sõita nagu eelmistel ringidel, sain viimase lõpuga päris suure ajalise kaotuse- 25 sekki. Kohaks seitsmes.
Pühapäeval oli maratoni stiilis sõita- ühel ringil. Kilomeeter sõitu ja läks ronimiseks ära, esialgu püsis koos kümneliikmeline punt, mis esimese pika laskumise järel veidi lagunes. Teisel pikal tõusul läks kolm sõitjat eest ja tol hetkel jäi natuke puudu, et nendega kaasa minna ja jäime koos itaalasega kahekesi. Liidrid püsisid kogu aeg nähtaval kuni siis 15-16km enne lõppu Kerschbaumer rehvi lõhkus ja jäin üksi neljana koha peale. Kohe algas see sama osa rajast, mida sõideti esimese etapina. Proovisin esimesi püüda jätkuvalt aga ilmselt natuke liiga palju. Mingi hetk läks raskeks ja samaväärse kiirusega enam jätkata ei õnnestunud. Viimase 5km sees jõudsid ka kolm konkurenti järgi, kes mind ka finishis edestasid ning seega oli jällegi seitsemes. Kokkuvõttes lõpetasin tuuri kuuenda kohaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar