teisipäev, 7. juuni 2011

Fuori dal percorsooo!!

Tagasi Alpagos peale 2006 aasta EM'i. Ei midagi uut, paraku. See rada on nagu üks pikk tõus. Profiilipilti vaadates see muidugi nii pole ja ka tõusumeetrite summa ei ole midagi märkimisväärset, aga lihtsalt see start loop+ 5ringi on üks tuim, surmigav ja labane heinamaa kross(asfladi on ka üksjagu). Vihmaga muutub asi veidi paremaks aga mitte eriti ausalt öeldes. Öösel ja hommikul isegi sadas ja kõik sõidud peale viimase(eliit) olid korralikud mudakad. Poolteist tundi enne starti tuli päike välja ja temp lendas hetkega lakke ning rada kuivas iga sekundiga. Eriti vägeva haamri said need, kes päris porikummiga sõitma läksid. Ise sõitisin 1,95 Nevegal'iga ja esimesed 20' oli see tõesti hea aga ülejäänud 1h20' täielik overkill. Alpagos hea tulemuse tegemiseks peaks olema väga, väga hea päev ja kindlasti ei sobiks mulle sellised "nätsked" olud. Rahul, et lõpuni sõitisin, sest juba peale 1. ringi oleks suurima heameelega boksi keeranud.
Pealekirjas oleva lausega tervitati meid päev varem rajatreeningu lõpus, kuid master klassi stardini oli jäänud umbes 5' ja meil ringi lõpetamiseni alla kilomeetri.
Sel nädalavahetusel viimane Itaalia xco karika etapp Vermiglios. Sellest, mis peale 12.06 saama hakkab pole endiselt õrna aimugi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar