esmaspäev, 22. juuli 2013

emv

Pilt: Gary Kevin Krõm
Niisiis selle hooaja xc emv on peetud ja õnnestus ka sel aastal kõige kiiremini ringi ära sõita. Kokku oli neid koguni seitse ja igalühel pikkust 5,1 kilomeetrit ning ajaliselt kulus selleks veidi alla pooleteise tunni.
Stardist kihutasime minema ja peagi tuli sõita tankimäe lõppu siis seal 180 pööre ja alla tagasi. Järgnes veidi sõitu suusaradadel ning esimesel singlil sain teistega väikese vahe sisse ja panin oma hooga edasi. Kinni mind keegi ei püüdnud ja iga ringiga hakkas vahe tasapisi suurenema. Teisest ringist alates tuli vaikselt hakata mööduma aeglasematest sõitjates ja üldiselt toimis see päris kenasti ja muretult. Siiski ei tasuks sellisel viisil võistlusklasside liitmist tuimalt ka edaspidi praktiseerida, eriti radadel kus tõusumeetreid rohkem ja/või keskmine kiirus oluliselt madalam.
Minu poolt tänud korraldajatele, pealtvaatajatele ja kaasaelajatele. Sel laupäeval on red bull tv vahendusel võimalik näha mk sarja neljandast etappi, mis toimub Andorras.
http://www.redbull.com/en/bike/event-series/1331578058858/uci-mountain-bike-world-cup-2013

1 kommentaar:

  1. Palju õnne võidu puhul. Särk on ka edaspidi rahvusvahelises pildis :) Eriti hakkas su sõidu puhul võrreldes teistega silma see kuidas sa tõuse ründasid ja neid siis teravalt ülesse raiusid.

    VastaKustuta