teisipäev, 17. september 2013

Hafjell

Selle mk hooaja viimane võistlus ja tulemus midagi enneolematut. 2 ringi, 2 katkist rehvi. Kahju, et ei õnnestunud hooaja teises pooles olnud suurepärast vormi ühelgi võistlusel tulemuseks realiseerida ja peale igat finishit tuli end panna uskuma, et järgmine sõit järgmine võimalus. Paraku said enne need võidusõidud otsa selleks aastaks või oli võimaluste limiit juba enne seda ületatud.
Nüüd on jäänud veel haanja100 ja sellega saab ka mtb võistlushooaeg ümber. Selleks, et paari kuu pärast cx võistluskalendriga liituda.
Ja sina tore Eesti inimene, kes sa mulle raja ääres kaasa elasid ja paraja pettumuse osaliseks said, tule järgmine aasta jälle siis teen tasa.
Maailmakarika hooaja kokkuvõttes tõi Norras saadud null punkti kaasa kümne kohalise languse ja sain kirja kolmekümnenda koha.

1 kommentaar:

  1. Parimad päevad on sul veel ees. Kuna mul isa elab seal lähedal, oli plaan paari sõbraga tulla, aga viimasel hetkel tuli sõpradele asju vahele. Algul oli kohe päris kahju et jäi tulemata, aga vb oligi hea et ei tulnud ja realiseerime selle mõtte just siis kui ka sul õnnestub kõik realiseerida :)

    VastaKustuta